Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wentelteef van Bagel recept
Wentelteef van Bagel recept

Wentelteef van Bagel


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd de bagel in niet te dunne plakken. Het handigst gaat dat door de bagel eerst in vieren te verdelen en elk kwart in drie stukken zodat er twaalf mooie dikke rondjes ontstaan die aan een kant iets dikker zijn. Klop het ei los met de melk en kaneel en laat de plakken hierin even soppen. Keer de stukken om zodat ze alle vocht opnemen. Verhit de boter of olie in een koekenpan en bak hierin de stukken bagel op een niet te hoog vuur goudkleurig en krokant. Bestrooi met poedersuiker en geef eventueel wat vers of diepvriesfruit erbij.

Serveersuggesties

Bagels zijn heerlijk als ze vers zijn, maar taai en uitgedroogd als ze even liggen. Toch hoeven ze zeker niet naar de eendjes. Als wentelteefjes met wat vers fruit of enkele eetlepels gemengde bessen uit diepvries en een beetje poedersuiker een heerlijk en snel ontbijt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit wentelteef van bagel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Iedereen groen
    Iedereen groen

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven