Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wentelteefje alla moi recept
Wentelteefje alla moi recept

Wentelteefje alla moi


Ingrediënten


Bereidingswijze


1 dag van tevoren kloppen we het eiwit van 5 eieren samen met flink wat poedersuiker stijf en spuiten moeie eiwit krullen en plaatsen deze in de diepvries.de dag erna:We nemen het casinobrood en snijden plakken met een dikte van ongeveer 3 cm en we snijden de aardbeien in tweeen.Dan nemen we een schaal met een opstaande rand en mengen we 5 eieren met de melk.Vervolgens nemen we een pan en smelten daar een beetje boter in, we deppen een snee brood in het ei/melk mengsel en bakken deze mooi bruin in de pan.Ondertussen mengen we de suiker met het kaneel op een groot bord.Als de snee dan klaar is deppen we deze meteen in het suiker/kaneel mengsel. Vervolgens beleggen we deze snee met aardbeien en halen onze eiwitkrullen uit de diepvries.Plaats een eiwitkrul midden op de snee en brandt deze mooi af met een gasbrander om deze wat kleur te geven.

Allergenen Informatie

Voor dit wentelteefje alla moi recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven