Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal goreng kentang (pittige gebakken fijngesneden aardappelen) recept
Sambal goreng kentang (pittige gebakken fijngesneden aardappelen) recept

Sambal goreng kentang (pittige gebakken fijngesneden aardappelen)


Ingrediënten


Bereidingswijze


De aardappelen eerst heel fijnsnijden in stukken ongeveer op maat van de dikte en de halve lengte van een tandenstoker(mini frietjes), daarna droogbakken in genoeg olie. Nadat je alle aardappelen heb gebakken, frituur je de fijngesneden peper,ui en knoflook, trassi, laos in 1 eetlepel hete olie, voeg de gebakken aardappelen toe, goed samen doorbakken op laag vuur, intussen strooi je de bouillonblokjes, adji-no-moto, nootmuskaat,zout en de suiker toe. Nog doorbakken op laag vuur voor 10 min. Heerlijk bij nasi goreng.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sambal goreng kentang (pittige gebakken fijngesneden aardappelen) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven