Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ali-oli recept
Ali-oli recept

Ali-oli


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de tenen knoflook, ei, zout en een beetje olijfolie in een kom, met de staafmixer. Dit alles goed mengen tot een gladde massa ontstaat. Vervolgens beetje bij beetje de olijfolie toevoegen tot het een dikke saus wordt. Als je meer wil maken dan voeg je een beetje melk toe om het te verdunnen en dan kan je verder met de olijfolie toevoegen tot je de gewenste dikte van de ali-oli bereikt heb.

Allergenen Informatie

Voor dit ali-oli recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven