Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cantharel-majoraantapenade recept
Cantharel-majoraantapenade recept

Cantharel-majoraantapenade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe wat olie in een pan en bak de cantharellen, samen met de sjalotjes even aan. Pers de knoflook er boven uit en bak ook even mee. Laat het vocht inkoken. Bewaar een paar paddenstoeltjes voor de garnering. Maal de rest in de keukenmachine met de tomaatjes, majoraanblaadjes, wat peterselie, peper uit de molen, de roomkaas en zout naar smaak. Versieren met de hele cantharellen.

Allergenen Informatie

Voor dit cantharel-majoraantapenade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven