Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Citroenpesto recept
Citroenpesto recept

Citroenpesto


Ingrediënten


Bereidingswijze


Stoof de courgettes en de sjalotjes in het eigen vocht op een laag vuur in ca. 15 minuten. Druk er vervolgens zoveel mogelijk vocht uit. meng het citroensap en de schil, de basilicum, de koflook, de pijnboompitten, de Parmezaanse kaas en de olifolie goed door elkaar en pureer het mengsel in de keukenmachine of blender. Schep de puree door het courgettemengsel en warm de pesto nog even goed door. Breng de pesto op smaak met zout en peper

Allergenen Informatie

Voor dit citroenpesto recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven