Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Koude bearnaisesaus recept
Koude bearnaisesaus recept

Koude bearnaisesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Alle kruiden zijn gedroogd, de droge ingrediŽnten mengen in een recipiŽnt met een lepel om de groene kruiden niet te kneuzen, daarna mengen met de gastrique, deze pasta 10 minuten laten rusten, en dan vermengen met de mayonaise.

Het proeven direct na het bereiden was al zeer positief, en kan iedere commerciŽle bearnaise kloppen. Na 24 uur in de koelkast is de kleur wat ze moet zijn, en de smaak is ook nog iets intenser geworden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit koude bearnaisesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven