Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Melbasaus recept
Melbasaus recept

Melbasaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schep de gelei in een pannetje en verwarm hem al roerend op laag vuur tot hij gesmolten is. Haal de pan van het vuur en zet apart. Pureer de frambozen in een kleine blender of keukenmachine. Voeg de gelei, poedersuiker en likeur toe en pureer. Hang een nylonzeef in en kom, wrijf de puree erdoor en gooi de inhoud van de zeef weg. Schenk de frambozensaus in een kan en serveer koud. Lekker bij gepocheerd fruit of schuimgebak gevuld met fruit.

Allergenen Informatie

Voor dit melbasaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven