Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Salza di pomodoro con Agnello recept
Salza di pomodoro con Agnello recept

Salza di pomodoro con Agnello


Ingrediënten


Bereidingswijze


In warme olijfolie het gehakt laten bruinen. Achtereenvolgend de ui, wortel, selder en knoflook toevoegen. Wanneer de ui glazig begint te worden, worden de kruiden toegevoegd. Na enkele minuten de gehakte (gepelde tomaten) toevoegen. Het geheel al roerend aan de kook brengen. Deksel op de pot. Na enkele minuten het vuur op laag peil zetten. 1,5 a 2 uur laten sudderen (af en toe roeren).

Allergenen Informatie

Voor dit salza di pomodoro con agnello recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven