Satésaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Het kleingesneden uitje zachtjes fruiten in de .
  2. toevoegen en nog even mee bakken.
  3. Vervolgens een eetlepel erbij doen en even mee laten bakken.
  4. Een halve pot toevoegen en goed roeren.
  5. Een beetje water erbij doen en langzaam verhitten.
  6. Steeds zachtjes blijven verhitten en water toevoegen tot een dikke saus ontstaat.
  7. Vervolgens , en erbij doen.
  8. Goed roeren en heel zachtjes aan laten staan.
  9. Let op:
  10. het kan makkelijk aanbranden!!!
25
25
25

Variaties op Satésaus

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Satésaus
VariatieAantalGang
Satésaus9Sauzen en marinades
Pittige Satesaus2Sauzen en marinades
Spitskoolschotel met satesaus2Groentegerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • sambal kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pindakaas
  • pindakaas en sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
  • suiker en ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en azijn
  • pindakaas kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
489 kcal
24%1956 kcal
Vetten
47 g.
67%188 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%52 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Satésaus