Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tamarind chutney recept
Tamarind chutney recept

Tamarind chutney


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe water in een kom, totdat deze halfvol is. Doe hier wat "plukken" tamarind in. Je moet zorgen dat er altijd minder in zit dan de hoeveelheid water, het moet nl. niet te dik worden. Laat dit 20 a 25 minuten staan, zodat het wat voller wordt. Doe hier 2 theelepels rode peper, een theelepel zout en een theelepel suiker in. Roer het geheel. Je kunt natuurlijk even proeven om de hoeveelheid suiker en zout naar wens te krijgen. Lekker voor op rijst.

Allergenen Informatie

Voor dit tamarind chutney recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven