Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Franse Tabouleh recept
Franse Tabouleh recept

Franse Tabouleh


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng een halve beker met lauwwarm water met zout bij kleine beetjes door de couscous. Blijf roeren tot al het vocht is opgenomen. Klop de olie, mosterd en peper samen en roer het door de couscous. Roer hierna de geperste citroenen erdoorheen. Blijf roeren! De tomaat en halve paprika heel fijn snijden en erdoorheen doen met de fijngesneden munt. Maar blijf roeren! Hierna zet je de taboule in de koelkast tot etenstijd! Dit gerecht is speciaal voor warme dagen in de zomer!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit franse tabouleh recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven