Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Martins Indi's powerpasta recept
Martins Indi's powerpasta recept

Martins Indi's powerpasta


Ingrediënten


Bereidingswijze


1. Laat de spinazie in een zeef uitlekken. Druk zo veel mogelijk vocht eruit. Meng in een kom het gehakt met de spinazie, knoflook, de helft van de Italiaanse kruiden, zout en peper. Voeg het ei en beschuit toe en kneed door. Vorm met natte handen ca. 20 balletjes.
2. Verhit 3 el olie in een koekenpan en bak de balletjes in 5 min. rondom bruin. Schenk de tomatensaus erbij en voeg peper en eventueel zout toe. Laat dit 10 min. zachtjes sudderen. Voeg wat water toe als het te droog wordt.
3. Kook ondertussen de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de aubergine met de rest van de kruiden in 5 min. net gaar. Giet de pasta af en verdeel de spaghetti over 4 diepe borden. Schep de aubergine en gehaktballetjes met saus erover. Lekker met geraspte kaas.
Eet smakelijk!

Allergenen Informatie

Voor dit martins indi's powerpasta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Martins Indi's powerpasta heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Lekker! ik zat te smullen (:
    Coolboy gaf dit recept op 30 januari 2016 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven