Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolade staafjes met munt en sinaasappel recept
Chocolade staafjes met munt en sinaasappel recept

Chocolade staafjes met munt en sinaasappel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de chocolade au bain marie. Breek ondertussen de pepermunt in kleine scherfjes. Voeg de sinaasappelschil bij de smeltende chocolade. Haal de chocolade van het vuur als deze gesmolten is en voeg de stukjes pepermunt toe. Roer alles goed door elkaar. Stort de chocolade op een stuk bakpapier tot er een gladde plaat van ca 1 cm dik ontstaat. Laat de chocolade afkoelen. Snijd de chocolade als deze hard geworden is in dunne reepjes van ongeveer 1 cm dik.

Serveersuggesties

Lekker verfrissend na de maaltijd.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit chocolade staafjes met munt en sinaasappel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven