Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Crispy choco marshmallow treat recept
Crispy choco marshmallow treat recept

Crispy choco marshmallow treat


Ingrediënten


Bereidingswijze


Gebruik een bakvorm van 26-30 cm.
Smeer goed in met boter en beplak daarna met bakpapier.
Smelt de chocolade in een ruime pan au bain marie. Zorg ervoor dat de pan of schaal niet in het water hangt.
Schep de pindakaas hierdoor tot een glad geheel.
Haal de kom van het vuur en doe er 4 a 5 bekers gepofte rijst doorheen.
Roer vervolgens voorzichtig de marshmallows erdoor.
Giet dit mengsel in de bakvorm en strooi er een flinke laag poedersuiker overheen.
Zet de vorm in de koelkast en laat goed hard worden.
Haal de choco uit de vorm en snij in stukken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit crispy choco marshmallow treat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven