Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Frikandellenbroodjes met curry recept
Frikandellenbroodjes met curry recept

Frikandellenbroodjes met curry


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Verwarm de ove voor op 200 graden celsius.
Leg een vel bakpapier op de bakplaat.
Leg het bladerdeeg op het aanrecht om te ontdooien.
Verdeel een streep curry in het midden van elk vel bladerdeeg.
Snijd de frikandellen in de lengte door de helft en leg op elke
streep curry een halve frikandel.
Vouw voorzichtig het bladerdeeg dicht en druk de randen goed op
elkaar. Druk eventueel aan met de tanden van een vork (is decoratief
en het dicht de randen van het bladerdeeg goed af).
Klop het ei los met 2 eetlepels koffiemelk of room en bestrijk
hiermee de frikandellenbroodjes om ze mooi te laten glimmen.
Verdeel de broodjes over de bakplaat met wat ruimte tussen de
broodjes en schuif de bakplaat ca. 15 á 20 minuten in de oven tot
ze mooi goudbruin zijn.
Let op: baktijd en temperatuur scheelt per oven!
Ga uit van de tijd voor appelflappen.

Eet smakelijk!

Serveersuggesties

Makkelijk recept en leuk om met kinderen te maken. Daarnaast zijn ze ook nog eens heerlijk.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit frikandellenbroodjes met curry recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven