Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kruidenboter koekjes recept
Kruidenboter koekjes recept

Kruidenboter koekjes


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Rol uit het korstdeeg een plak van ongeveer 25 X 50 cm en 2 tot 2. 5 mm dikte. Strijk hierover de kruidenboter en strooi hierover de geraspte kaas en de versgemalen peper. Rol de plak op zodat je een lange pil krijgt van 50 cm. Snij hiervan plakjes van 2 cm breedte. Leg de plakjes met de open kant naar onder en boven een strooi er nog wat kaas op. Bak de koekjes af in de oven gedurende 15 20 minuten op een temperatuur van 230 graden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kruidenboter koekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven