Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spinazie-hampasteitjes recept
Spinazie-hampasteitjes recept

Spinazie-hampasteitjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat het bladerdeeg ontdooien. Was de spinazie grondig. Pel en snipper de ui en de knoflook en fruit hem in de hete olie. Voeg de spinazie toe en laat hem slinken. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Laat het geheel afkoelen. Rasp de kaas. Was de bieslook en snijd hem fijn. Roer de crème fraîche, 2/3 van de kaas en de bieslook door elkaar met wat zout en peper. Leg de plakjes bladerdeeg op 1 of 2 met bakpapier belegde bakblikken. Strijk de helft van het roomkaasmengsel over het bladerdeeg. Verdeel de spinazie, de ham en de rest van de room en de kaas eroverheen. Klap de deegranden naar boven. Kluts het ei los met 1 eetlepel water. Bestrijk de deegranden met het eimengsel. Bak de pasteitjes in ca. 20 minuten goudbruin in een voorverwarmde oven op 200 graden C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spinazie-hampasteitjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven