Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amuse zalmlepeltje recept
Amuse zalmlepeltje recept

Amuse zalmlepeltje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pureer de rode zalm samen met de room, peper en zout en n van de ansjovisfilets in de keukenmachine, blender of staafmixer tot een zachte egale mousse.
Mocht de mousse niet smeug genoeg zijn, voeg dan een scheutje room toe.
Maak van elk plakje gerookte zalm een roosje en leg dit op een lepel. Spuit hierin een flinke toef zalmmousse.
Rol de ansjovisflets op met een kappertje ertussen en leg deze op de zalmmousse.
Garneer het geheel met een klein takje citroenmelisse.

Allergenen Informatie

Voor dit amuse zalmlepeltje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven