Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cranberrysaus uit de slow cooker recept
Cranberrysaus uit de slow cooker recept

Cranberrysaus uit de slow cooker


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe alle ingrediŽnten in de slow cooker en kook 4.5 uur op laag, of tot de bessen zacht zijn. Verwijder vervolgens het deksel en kook 2-3 uren op high of tot de bessen zacht zijn. Het deksel te verwijderen is erg belangrijk omdat het vocht zo beter kan inkoken.

In de tweede helft van de kookcyclus (na het verwijderen van het deksel), is het belangrijk om af en toe te roeren om verbranden tegen te gaan roeren.
Laat indikken tot ongeveer de helft.
Laat af koelen en zet voor het eten een nacht in de koelkast.

Serveersuggesties

Lekker met honing-mosterd rollade.

Allergenen Informatie

Voor dit cranberrysaus uit de slow cooker recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven