Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garnalen-lepelgerechttje recept
Garnalen-lepelgerechttje recept

Garnalen-lepelgerechttje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel het sjalotje en snipper het fijn.
Hak de garnalen zo fijn mogelijk, maar zorg dat de massa niet papperig wordt.
Voeg de sjalotsnippers, mayonaise, tabasco, tomatenketchup en kappertjes toe en meng dit mooi egaal door elkaar.
Schep de massa met behulp van twee kleine lepels tot ovale bollen en schik op amuse- of soeplepels. Leg de lepels op een bord of schaal en ganeer dit met dille.

Serveersuggesties

Dit kan men ook in kleine glaasjes serveren maar doe dan onderin het glas wat avocado blokjes of 2 blaadjes rucola.het kan ook op een toastje.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit garnalen-lepelgerechttje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven