Kaaspoffertjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Mixer
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Klop in een kom met een mixer de , de , en het tot een glad beslag.
  2. Roer de erdoor.
    Verhit de poffertjes pan, bestrijk de holtes met en schenk het beslag in de holtes.
    Bak de poffertjes op matig vuur tot de onderkant goudbruin en de poffertjes los van de pan komen, draai elk poffertje om en bak de andere kant goudbruin.
    Bak net zoveel poffertjes tot het beslag op is.
    Serveer de poffertjes warm.
25
25
25

Variaties op Kaaspoffertjes

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Kaaspoffertjes
VariatieAantalGang
Kaaspoffertjes met roerbakgroenten1Lunchgerechten
Kaaspoffertjes met kruidenboter1Lunchgerechten
Goudse kaaspoffertjes1Lunchgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Kaaspoffertjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik doe altijd gewone poffertjes mix maken. En dan een klein blokje kaas in de vorm, daarover het deeg gieten en dan te bakken zoals normaal. Als poffertje gaar is heb je een lekkere smeuïge kaaskern, ... Lees reactie
EFWAH 28 december 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
persoon
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
56 kcal
2%560 kcal
Vetten
3 g.
4%30 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kaaspoffertjes