Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Cappuccinocrème met cantuccini recept
Cappuccinocrème met cantuccini recept

Cappuccinocrème met cantuccini


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de Amaretto door de espresso.
Verdeel de cantuccini (op 2 eetlepels na) over 4 glaasjes en druppel het er gelijkmatig overheen.
Roer de cacao door de melk en klop de helft van de slagroom stijf.
Roer de mascarpone, kwark, suiker en cacaomelk met de slagroom tot een geheel en verdeel deze over de cantuccini in de glaasjes.
Plaats minimaal 30 minuten in de koelkast.
Klop de overige slagroom lobbig en verdeel over de crème in de glaasjes. Garneer met de overige cantuccini.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cappuccinocrème met cantuccini recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven