Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lomo a la pimienta (ossenhaas) recept
Lomo a la pimienta (ossenhaas) recept

Lomo a la pimienta (ossenhaas)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ossenhaas insnijden ongeveer 2 centimeter en vullen met de pepers. Kruiden met zout. Een grote gietijzeren pan voorverwarmen, de oile en boter erin laten smelten, de ossenhaas erin leggen en rondom aanbraden. Het vuur minderen en de ossenhaas laten braden tot die gaar is. Blus met de brandy, de room en laat nog even doorkoken zodat de saus goed kan mengen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lomo a la pimienta (ossenhaas) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven