Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spoom met prosecco en citroensorbetijs recept
Spoom met prosecco en citroensorbetijs recept

Spoom met prosecco en citroensorbetijs


Ingrediënten


15

Bereidingswijze


Zet de champagne glazen even in de vriezer.
Klop het ijs en de limoncello met de staafmixer tot hij romig is.
Klop dan de prosecco erdoor tot je een mooie schuimige massa hebt.
Schenk in de koude glazen en serveer direct.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit spoom met prosecco en citroensorbetijs recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven