Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pannenkoekjes met voorjaarssalade recept
Pannenkoekjes met voorjaarssalade recept

Pannenkoekjes met voorjaarssalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak 4 pannenkoekjes volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat ze iets afkoelen. Snijd de tomaatjes in vieren. Snijd de twee soorten sla klein in een kom en meng ze met de olijven en tomaatjes. Besprenkel het met de olijfolie en dressing. Verkruimel de feta erover. Leg op 4 bordjes een pannenkoekje en schep de salade erop. Garneer het gerecht met basilicum.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pannenkoekjes met voorjaarssalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven