Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Puddingtaartjes met perziken recept
Puddingtaartjes met perziken recept

Puddingtaartjes met perziken


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer met 10 eetlepels melk het puddingpoeder glad. Breng de overige melk aan de kook. Roer het puddingpoederpapje erdoor en laat al roerende 1 minuut zachtjes koken. Laat afkoelen. Leg de plakjes bladerdeeg naast elkaarop het werkvlak en laat ontdooien. Dep de perziken droog. Verwarm de oven voor op 200 graden celsius. Steek uit elk plakje bladerdeeg een cirkel van ca. 9 cm doorsnede. Rol de cirkels op een met werkvlak bestoven bloem en rol ze uit tot 12 cm doorsnede. Vet de taartvormpjes in en bekleed met het deeg. Druk het deeg aan. Roer de eidooiers en de eieren door de pudding. Verdeel de pudding over het deeg en leg op elk taartje 1 perzikhelft. Bak de taartjes 22.5 minuten goudbruin in de oven.

Serveersuggesties

Lekker met slagroom.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit puddingtaartjes met perziken recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven