Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vanilletoetje met kersencompote recept
Vanilletoetje met kersencompote recept

Vanilletoetje met kersencompote


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer het puddingpoeder glad met 3 eetlepels melk. Breng de rest van de melk aan de kook en roer het aangemaakte vanillepuddingpoeder er doorheen. Laat ca 1 minuut zachtjes doorkoken. Giet de pudding in een schaal, dek af met vershoudfolie en laat hem in de koelkast helemaal afkoelen. Klop de slagroom stijf met de vanillesuiker en de slagroomversteviger. Spatel de slagroom door de pudding.
Verkruimel de koekjes grof en verdeel ze over 6 schaaltjes of coupes (ca. 400 mililiter inhoud) (Wil je voor meer personen, pak dan bijvoorbeeld amuseglazen). Druppel de likeur erover. Giet eerst de kersencompote over de koekjes en verdeel daar vervolgens de vanillecrème over. Versier de glazen met chocoladesnippers.

Serveersuggesties

Lekker met een dot slagroom.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vanilletoetje met kersencompote recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven