Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Veluwse Pannegies recept
Veluwse Pannegies recept

Veluwse Pannegies


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de uien fijn en fruit die in een stoofpan met boter. Snijd het vlees in stukjes van ongeveer 5 cm. Haal de ui uit de pan en bak het vlees op een hoog vuur tot het dichtgeschroeid is. Doe de uien weer bij het vlees en strooi er de bloem overheen. Maak bouillon van 300 mililiter kokend water en 1 bouillonblokje en giet dat langzaam over het vlees. Hak de peterselie fijn en doe die erbij, samen met wat nootmuskaat, wat zout en flink wat peper. Breng aan de kook. Zet de pan met deksel erop op een heel laag vuur en laat het 1 uur en een kwartier pruttelen. Controleer af en toe of het vocht niet teveel inkookt en giet er indien nodig nog een beetje water bij. Serveren met rijst/aardappelen en boontjes.

Allergenen Informatie

Voor dit veluwse pannegies recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven