Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Banofitaart recept
Banofitaart recept

Banofitaart


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Kook de gecondenseerde melk met blik en al 3 uur. Als dat gedaan is, doe dan de biscuits in een plastic zak en maak ze kapot door er met een deegroller overheen te gaan. Smelt dan de boter en meng dat met de bisquits. Doe dat dan in een schaal. Snijd vervolgens de 3 bananen in stukjes. Leg die op de bodem van de schaal, zodat de hele oppervlakte bedekt is. Smeer daar dan de gecondenseerde melk overheen, klop dan de slagroom en smeer die weer over de gecondenseerde melk. Rasp als laatste de chocolade en strooi die over de slagroom. Zet dan de hele taart 12 uur in de koelkast.

Allergenen Informatie

Voor dit banofitaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven