Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bramen-kruimelcake recept
Bramen-kruimelcake recept

Bramen-kruimelcake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 175 graden celsius.
Bekleed de bodem van het brownieblik met bakpapier.
Klop in een kom met een mixer de boter en de suiker zacht. Voeg een mespunt zout toe.
Voeg één voor één de eieren toe en klop tot het ei is opgenomen voordat je weer een nieuw ei toevoegt. Meng het zelfrijzend bakmeel en de kaneel erdoor.
Schep het beslag in de bakvorm en verdeel de bramen erover.
Maak de kruimellaag door in een kom alle ingredienten met de vingertoppen tot kruim te wrijven.
Strooi het mengsel over de bramen in de vorm. Bak de cake in het midden van de oven in 47.5 minuten goudbruin en gaar.
Laat even in de vorm iets afkoelen en stort hem dan op een rooster.

Serveersuggesties

Lekker met slagroom.

Allergenen Informatie

Voor dit bramen-kruimelcake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven