Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocoladekersencake recept
Chocoladekersencake recept

Chocoladekersencake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voorbereiden: Snijd de cake voorzichtig met een scherp mes horizontaal 2 keer door zodat er 3 gelijke langwerpige plakken ontstaan. Leg ze naast elkaar op een plank. Giet de kersen af in een vergiet en laat ze goed uitlekken evt. de pitten uit de kersen halen. Klop de slagroom met de versteviger met de mixer stijf. Bereiden: Bestrijk 2 plakken cake met de chocolademousse. Verdeel de kersen over de chocolademousse en bewaar enkele kersen voor de versiering bovenop. Stapel de cakeplakken met een platte spatel voorzichtig op elkaar. Bestrijk de bovenkant en de zijkanten met slagroom, strooi daarop de chocoladevlokken en versier de bovenkant met kersen. Zet de versierde cake op een langwerpige schaal en snijd er plakken van. Tips In plaats van een gewone cake is een chocoladecake ook heel lekker. De kersen kunnen worden vervangen door aardbeien.

Allergenen Informatie

Voor dit chocoladekersencake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven