Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Frangipannetaart recept
Frangipannetaart recept

Frangipannetaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de boter samen met de essense en de suiker. Meng daarbij de eierdooiers samen met de melk en de bloem. Voeg ook de gemalen amadels erbij. Alles heel goed mengen. Klop het eiwit tot sneeuw en meng het onder de massa . Verwarm de oven voor op 200 graden C. Bak de taart op 200 graden C. gedurende 30 minuten. Als afwerking eerst de abrikozenconfituur op de bovenkant van de taart uitsmeren. Daarna boven op de confituur doe je er glazuur op. Voor het glazuur meng je 4 soeplepels bloemsuiker met 1 soeplepel heet water en dat smeer je op de confituur.

Allergenen Informatie

Voor dit frangipannetaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Frangipannetaart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Heb deze taart klaargemaakt en ze is prima
    Cocquyt gaf dit recept op 1 september 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven