Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Grunningerkouk recept
Grunningerkouk recept

Grunningerkouk


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng het bakmeel, de speculaaskruiden, zout, nootmuskaat, kaneel, kruidnagel en stroop. Meng nu alles goed door elkaar en maak er een glad beslag van met de melk. Leg in het beboterde cakeblik de helft van de bruine suiker op de bodem en giet hier het beslag over. Leg hier bovenop de rest van de suiker. Bak hem af in de oven op 140 graden C. in 60 min.

Allergenen Informatie

Voor dit grunningerkouk recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Grunningerkouk heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • We hebben de koek gemaakt, alleen steeg die niet zo als bijvoorbeeld als een cake. Klopt dat?
    Bettywest gaf dit recept op 1 januari 2008 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven