Kersenabrikozentulband

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Laat de goed uitlekken.
  2. Vet een tulband in (inhoud ca. 2 liter doorsnede 22 cm) en bestrooi hem met en dun laagje .
  3. Klop de , de en de tot een crème.
  4. Klop één voor één de erdoorheen.
  5. Voeg een snufje en het toe.
  6. Roer hier 175 gram , het en de doorheen.
  7. Snijd de in blokjes.
  8. Meng de en de met 1 eetlepel door het beslag.
  9. Schenk het beslag in een tulbandvorm en strijk het glad.
  10. Bak de tulband ca 1 uur in een voorverwarmde oven op 175 graden C.
  11. Laat in de vorm afkoelen.
  12. Stort de tulband en bestuif hem met .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel en bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker, vanillesuiker, poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • boter om in te vetten, paneermeel, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter om in te vetten en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter om in te vetten en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en poedersuiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
265 kcal
13%4240 kcal
Vetten
18 g.
27%288 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
12 g.
4%192 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
12 g.
13%192 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kersenabrikozentulband