Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Merengue basis recept
Merengue basis recept

Merengue basis


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Maak de kom goed schoon met je citroen ook je ballongarde zodat de boel goed vetvrij is. Klop je eiwitten stijf samen met je kristalsuiker. (Stijf =als je je kom boven je hoofd kan houden zonder dat er iets uit valt). Zeef je poedersuiker en je maizena en wijnsteenpoeder boven de kom en spatel de rest er door heen.
Verdeel de merengue over je bakplaat zo als je wil in toefjes of als 3 cirkels.
Zet de plaat in de voor verwarmde oven van 100 graden voor twee uur.

Serveersuggesties

De wijnsteen poeder geeft een frisse smaak aan je merengue je kan er ook voor kiezen om deze weg te laten. Voor mocca 3 theelepels oploskoffie met zo weinig mogelijk water oplossen en op het laatst toe voegen

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit merengue basis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven