Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

MonChoucake


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Vet een cakevorm in met olijfolie. Week de gelatine in ruim koud water. Klop de MonChou los en voeg de suiker toe. Sla in een andere kom de slagroom stijf. Knijp de gelatine uit en los het op in de helft van de hete koffie. Roer de koffielikeur door het mengsel. Meng het koffiemengsel door de MonChou en spatel de slagroom erdoor. Doop de lange vingers in de rest van de hete koffie en leg een laag in de cakevorm. Verdeel 1/3 van het MonChoumengsel over de lange vingers. en herhaal dit nog twee maal. Zet de cake afgedekt 3 uur in de ijskast om op te stijven. Neem de cake uit de vorm en bestrooi hem met cacaopoeder.

Allergenen Informatie

Voor dit monchoucake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven