Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Nonnevotte


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bloem, zout en suiker in een kom mengen. Gist oplossen in de lauwe melk en 10 minuten afgedekt laten staan. Gesmolten boter toevoegen en doorroeren. Bij het bloemmengsel schudden en tot een soepel deeg kneden. 1 uur afgedekt op een warme plaats laten rijzen. Opnieuw kneden,rolletjes maken en in een knoop neerleggen. 20 minuten laten rusten. Frituurvet op 170 verwarmen en de nonnevotte frituren als beignets. Bestrooien met suiker.

Allergenen Informatie

Voor dit nonnevotte recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven