Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Spuitzak
  • Bakplaat
  • Pan
  • Oven
  • Zeef
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Bekleed 2 bakblikken met bakpapier en teken op elk stuk bakpapier 4 cirkels (á ca. 12 cm).
  2. Rol van het aluminiumfolie 2 stengels van ca. 50 cm lang en 3 cm doorsnede.
    Splits de .
  3. Klop het eiwit met een snufje in een vetvrije kom stijf.
  4. Klop geleidelijk de en 1 zakje erdoor.
  5. Klop de eidooiers er een voor een doorheen.
  6. Zeef de , de en het er overheen.
  7. Klop het geheel goed door.
    Verwarm de oven voor op 200 graden celsius.
  8. Strijk de helft van het beslag op de 4 cirkels op het bakpapier.
  9. Bak de cirkels in 8-10 minuten.
  10. Strijk ondertussen de rest van het beslag op de andere bakplaat op de zelfde manier.
  11. Bak de cirkels op dezelfde wijze.
  12. Haal de cirkels gelijk van het bakpapier en laat ze afkoelen op de rollen aluminiumfolie.
    Rooster de amandelen in een droge pan goudbruin en laat ze afkoelen.
    Snijd de kruislings in, doop ze kort in kokend water en laat ze schrikken met koud water.
  13. Pel het vel van de .
  14. Halveer de , verwijder de pitten en snijd ze in partjes.
    Klop de met de en 2 zakjes stijf.
  15. Vul de spuitzak met .
  16. Spuit de op de cirkels.
  17. Leg de op de , decoreer met en .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker, vanillesuiker, poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • amandelschaafsel is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker, maizena, poedersuiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
290 kcal
14%2320 kcal
Vetten
6 g.
9%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
16 g.
6%128 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
12 g.
14%96 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Perzikgebakjes