Prinsessen gebakjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. Bereid de chocolademix volgens de verpakking maar schep er voor het schudden nog de lepels door.
  2. Schud nu goed en schenk de beslag in muffinvormpjes.
  3. Bak ze ca. 16 minuten in de oven op 175 graden C.
  4. Controleer even met een prikkertje of ze gaar zijn.
  5. Klop ondertussen de goed stijf en schep er dan heel voorzichtig de mousse doorheen.
  6. Laat dit mengsel tot dat de muffins afgekoeld zijn, staan in de koelkast.
  7. Halveer de afgekoelde muffins overdwars en maak een papje van een beetje jam en wat .
  8. Zorg dat het niet te zuur word.
  9. Bestrijk nu de onderste helften van de muffins met de jam en schep er daarna een laagje van het /mousse mengsel op.
  10. Ze ze nu weer even in de koelkast om te rusten.
  11. Ondertussen kun je het glazuur goed warm maken en de prinsessenstrooisels klaar zetten.
  12. Bedek de bovenkanten van de muffins met prinsessenglazuur en bestrooi ze met de prinsessenstrooisels.
  13. De kinderen kunnen dit eventueel ook zelf doen.
  14. Een leuke traktatie voor een prinsessenfeestje.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in chocolade
  • aardbeien past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in chocolade
  • chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
17 kcal
0%170 kcal
Vetten
2 g.
2%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Prinsessen gebakjes