Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Prinsessen gebakjes recept
Prinsessen gebakjes recept

Prinsessen gebakjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bereid de chocolademix volgens de verpakking maar schep er voor het schudden nog de lepels kokos door. Schud nu goed en schenk de beslag in muffinvormpjes. Bak ze ca. 16 minuten in de oven op 175 graden C. Controleer even met een prikkertje of ze gaar zijn. Klop ondertussen de slagroom goed stijf en schep er dan heel voorzichtig de mousse doorheen. Laat dit mengsel tot dat de muffins afgekoeld zijn, staan in de koelkast. Halveer de afgekoelde muffins overdwars en maak een papje van een beetje jam en wat citroensap. Zorg dat het niet te zuur word. Bestrijk nu de onderste helften van de muffins met de jam en schep er daarna een laagje van het slagroom/mousse mengsel op. Ze ze nu weer even in de koelkast om te rusten. Ondertussen kun je het glazuur goed warm maken en de prinsessenstrooisels klaar zetten. Bedek de bovenkanten van de muffins met prinsessenglazuur en bestrooi ze met de prinsessenstrooisels. De kinderen kunnen dit eventueel ook zelf doen. Een leuke traktatie voor een prinsessenfeestje.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit prinsessen gebakjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven