Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Red velvet cupcakes recept
Red velvet cupcakes recept

Red velvet cupcakes


Ingrediënten


Bereidingswijze


1. De oven voorverwarmen op 180C/gasstand 4. 2 bakvormen voor 12 muffins invetten of met 20 papieren vormpjes vullen.

2. In een kom boter en suiker met een mixer licht en luchtig opkloppen. Ei, karnemelk, rode voedingskleurstof en vanille toevoegen en mengen. Baksoda en azijn erdoor roeren. Bloem, cacaopoeder en zout mengen en grof met het botermengsel vermengen. Het beslag gelijkmatig over de bakvormen verdelen.

3. 20 tot 25 minuten in de voorverwarmde oven bakken tot de bovenkant terugveert als u er zachtjes op drukt. In de bakvorm op een rooster laten afkoelen. Als de cakejes zijn afgekoeld kunt u ze naar wens glaceren.

Serveersuggesties

Meer informatie vind je in het artikel wat is baksoda? http://allrecipes.nl/kookhulp/46/wat-is-baksoda-.aspx

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit red velvet cupcakes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven