Rumtaart

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie

Bereidingswijze

  1. Bekleed de springvorm met aluminiumfolie.
  2. Leg op de bodem een laagje lange .
  3. Besprenkel deze met een half glaasje .
  4. Maak een crème van , bruine , 1 glaasje , en .
  5. Mix dit in een kom die in kokend water staat.
  6. Doe dit bovenop de lange .
  7. Maak de klopklop volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking en doe er de witte in.
  8. Doe dit weer boven op de crème.
  9. Daarna weer een laag lange besprenkelen met een ½ glaasje .
  10. Klop daarna de met wat suiker en doe dit weer boven op de lange .
  11. Bestrooi met of vlokken.
  12. Daarna invriezen.
  13. Snijden in punten als de taart ongeveer 10 min.
  14. uit de diepvries is, anders is hij te hard.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Rumtaart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Rumtaart
VariatieAantalGang
Rumtaart3Taart en gebak
Bananenrumtaart1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in hagelslag
  • basterdsuiker, basterdsuiker, vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eigeel is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • slagroom en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in rum
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in hagelslag
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
342 kcal
17%1368 kcal
Vetten
32 g.
46%128 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
40 g.
15%160 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
1 g.
2%4 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Rumtaart