Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Soufflé met vanillesaus recept
Soufflé met vanillesaus recept

Soufflé met vanillesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 150 graden C. Vet zes vormpjes licht in. Breng in een pan het sinaasappelsap en de suiker al roerende aan de kook en laat ze inkoken tot het vocht een stroperige consistentie heeft. Neem de pan van het vuur en zet hem weg. Klop de eiwitten stijf maar nier tot pieken. Voeg de siroop toe aan de eiwitten en klop het geheel nog 2 minuten, voeg de cacao en de sinaasappellikeur toe en meng alles goed. Vul de ingevette vormpjes met het mengsel en bak het ca. 1 2 minuten in de oven, tot de soufflés gerezen zijn. Bak niet te lang en open de ovendeur niet tijdens het bakken anders zakken de soufflés in. Schenk de vanillesaus over de soufflés en serveer direct.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit soufflé met vanillesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven