Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stroopcake recept
Stroopcake recept

Stroopcake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrijk een glazen schaal met een inhoud van 1,5 liter met wat gesmolten boter. Leg een cirkel bakpapier op de bodem. Schenk 2 eetlepels Mapelsiroop en 1 eetlepel stroop in de kom. Klop de boter en de suiker en de vanillesuiker met de elektrische mixer totdat het licht en romig is. Voeg de eieren, de bloem en nog een eetlepel Mapelsiroop toe en klop goed. Schep het mengstel in de schaal en strijk de bovenkant glad. Dek de schaal af met huishoudfolie of magnetronfolie en zet hem in de magnetron. Bij een magnetron met een vermogen an 600 watt ongeveer 5 minuten op hoog vermogen. Pas de tijden aan als uw magnetron een ander maximaal vermogen heeft. Schenk nog wat Mapelsiroop over de gare cake. Erg lekker als hij nog lauwwarm is. Als dessert erg lekker met een bolletje goed vanilleijs.

Allergenen Informatie

Voor dit stroopcake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven