Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Mixer
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Vet een bakblik (ca. 32 x 39 cm, ca 3,5 cm diep) in en bestrooi met een beetje .
    Klop 250 gram , 275 gram , 1 zakje en een snufje romig.
    Klop de er een voor een doorheen.
  2. Voeg het citroensap en de citroenrasp toe.
    Meng 300 gram met het en roer het bloemmengsel er portiegewijs doorheen.
    Verwarm de oven voor op tot 175 graden celsius.
    Strijk het beslag in het bakblik en bak ca. 20 minuten in de oven.
  3. Laat afkoelen.
    Snijd de kruislings in en overgiet ze met kokend water.
  4. Laat de schrikken onder koud water en trek het vel eraf.
  5. Halveer de , verwijder de pitten en snijd ze in stukjes.
  6. Was de en voorzichtig.
    Klop de , de kwark, 75 gram en 1 zakje glad met de mixer.
    Strijk het kwarkmengsel over de taartbodem.
    Meng de , de en de doorelkaar en verdeel ze over de taart.
  7. Druk het fruit een beetje in de kwark.
    Bereid de taartgelei volgens aanwijzing verpakking en verdeel de gelei met een lepel in strepen over het fruit.
    Wacht ca. 30 minuten voor het serveren van de taart.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker, vanillesuiker, frambozen past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter en magere kwark kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, magere kwark, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, magere kwark, slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
172 kcal
8%4128 kcal
Vetten
9 g.
14%216 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
10 g.
4%240 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
15 g.
16%360 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vanillegebak met zomerfruit