Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Mixer
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 150 graden celsius.
  2. Vet een springvorm (24 cm doorsnede) in.
  3. Verkruimel de lange met een deeroller en verdeel ze over de bodem van de springvorm.
    Klop de kwark in een kom glad met een mixer.
  4. Voeg de , het eiwit en het extract toe en klop nog 2 minuten op de middelste stand.
    Voeg de en de yoghurt toe en klop alles tot een glad mengsel.
    Verdeel het kwarkmengsel voorzichtig over de lange vingerbodem.
    Bak de taart ca. 60 minuten in de oven, schakel de oven uit en laat de taart nog 30 minuten in de oven staan met de ovendeur dicht.
    Haal de taart uit de oven.
  5. Laat hem ca. 15 minuten in de vorm afkoelen.
    Zet hem minstens 3 uur afgedekt in de koelkast.
  6. Maak de rand van de springvorm los.
  7. Schep de karamelsaus over de taart en garneer de taart met de halve .
  8. Laat de kwarktaart tot het serveren in de koelkast staan.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eiwitten is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • magere kwark en vanille yoghurt kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in magere kwark en vanille yoghurt
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • walnoten is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • magere kwark en vanille yoghurt is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
64 kcal
3%1024 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
9 g.
10%144 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vanillekwark-karameltaart