Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Volkoren notenkoek recept
Volkoren notenkoek recept

Volkoren notenkoek


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Verwarm oven voor op 200 graden C. Bekleed bodem springvorm van 20 cm met vel bakpapier. Vet rand dun in met boter. Kneed van de boter, suiker, vanillesuiker, het meel en 1 theelepel zout een samenhangend deeg. Druk het deeg uit op de bodem van de vorm en bestrooi het met de walnoten, die je licht aandrukt. Bak de koek in het midden van de oven in 25 minuten goudbruin en gaar. Verwarm de jam met 1 eetlepel water en bestrijk hiermee de koek. Laat de notenkoek snel afkoelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit volkoren notenkoek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven