Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zoet vlaaideeg (Pâte sablée), suikervrij recept
Zoet vlaaideeg (Pâte sablée), suikervrij recept

Zoet vlaaideeg (Pâte sablée), suikervrij


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Boter fijnsnijden in de bloem. Diksap en citroenrasp toevoegen. Eidooier met water vermengen en erdoor roeren met een (palet)mes. Blijf roeren tot het klonten worden. Kort kneden tot het een gladde bal is. Deeg koelen voor je het gebruikt. Liefst een nacht.

Serveersuggesties

Deeg kan ingevroren worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zoet vlaaideeg (pâte sablée), suikervrij recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Zoet vlaaideeg (Pâte sablée), suikervrij heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • En wat zijn de baktijden en temperaturen??
    Ruben gaf dit recept op 27 oktober 2015 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven