Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Aardappelrösti met tartaar van verse zalm (amuse)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp de aardappelen grof op een groenterasp.
Verwarm een koekenpan met antiaanbaklaag en bestrijk de pan met olijfolie. Schep de geraspte aardappelen in hoopjes in de pan en
druk ze goed aan, tot u koekjes van circa 5 cm doorsnee heeft. Bak ze aan weerszijden goudbruin.
Snijd de verse zalm in kleine blokjes (brunoise), meng de olijfolie erdoor en breng op smaak met peper en zout. Snijd de kruiden fijn, roer ze met wat peper en zout door de crème fraîche en schep dit op de zalm. Serveer dit op de aardappelrösti.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappelrösti met tartaar van verse zalm (amuse) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven