Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amuse grote garnaal recept
Amuse grote garnaal recept

Amuse grote garnaal


Ingrediënten


Bereidingswijze


Mandarijnen schillen, raspen en zeker 1 dag laten drogen. Daarna vermengen met het paneermeel.
Garnalen achtereenvolgens door bloem, ei en paneermeel halen en goed koel wegzetten.
Mandarijnen uitpersen, vermengen met azijn en suiker en laten inkoken tot dikke stroop. Likeur toevoegen en nog even inkoken.
Kruiden heel fijn hakken.
Frituur de garnalen en laat uitlekken op papier.
Schep op heel klein bordje of grote lepel wat van de mandarijnstroop en zet daarin een garnaal, rechtop met het staartje omhoog.
Bestrooi met wat groene kruiden.

Serveersuggesties

Serveer hierbij bijvoorbeeld een pinot gris.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit amuse grote garnaal recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven